Sah! Ini Rupa Luaran Dan Dalaman Perodua Axia 2023, ‘Awek’ Confirm Suka

 


Perodua yang merupakan pengeluar kereta tempatan popular akan melancarkan Perodua Axia dengan rekabentuk yang baru tak lama lagi. Mesti ramai yang tak sabar nak tengok macam mana rupa dia kan?


Menurut satu posting yang dibuat Pandu Laju di Facebook, terdapat beberapa keping foto yang menunjukkan rupa Axia baru dari bahagian depan dan belakang.

Pergh! Smart gila. Nampak lebih garang dan sporty berbanding yang dulu.


Bukan tu jer, terdapat juga foto menunjukkan bahagian dalaman sebenar Axia terbaru.

Apa pandangan korang tentang rupa Axia baru ni? Kalau nak tahu secara menyeluruh, sama-samalah kita tunggu sehingga ianya dilancarkan nanti.