Little Miss Khan Pakai Baju Warna Kulit Melekap Di Badan Hingga Nampak *****G , Netizen Doa Kembali Pada Fitrah

TINDAKAN personaliti media sosial iaitu Ameera Khan atau mesra disapa Little Miss Khan berkongsi foto berpakaian seksi ketika berada di Paris sekali lagi mengundang kecaman warganet.

Menerusi salah satu perkongsian di Instagram, Ameera, 23, berkongsi gambar memperlihatkan dia menggayakan pakaian berona kulit yang melekap sekali gus menampakkan sosok tubuhnya.

Ameera memadankan baju turtle neck itu dengan sepasang seluar berwarna merah jambu.

Difahamkan, influencer itu berada di Paris bagi menghadiri sebuah acara fesyen anjuran jenama terkenal, Diptyque.

Ameera ditegur kerana berpakaian seksi.


Dengan kapsyen 'Paris you're so cute', hantaran itu bagaimanapun menerima komen negatif netizen yang rata-ratanya tidak bersetuju dengan pakaian yang digayakannya.

Ramai berpendapat imej yang dibawa oleh adik kepada selebriti Neelofa itu tidak sesuai memandangkan dia baharu sahaja pulang dari mengerjakan umrah.

"Kenapa ya saya dapat rasakan dia pergi umrah macam pergi bercuti jalan-jalan dengan keluarga je? Tapi tak mengapalah. Itu hak masing-masing.

"Orang kata berkali-kali pergi umrah pun belum tentu masih terbuka pintu hidayah.

"Wow, balik dari umrah semakin luar biasa," tulis netizen.

WhatsApp Image 2023-03-19 at 11.29.55 AM

Antara komen netizen yang diterima.


Pun begitu, ada juga netizen yang tidak bersetuju dengan segelintir individu yang memberikan komen kecaman terhadap personaliti itu.

"Pertamanya, itu bukan hal korang kalau dia nak post apa-apa di Instagramnya. Kalau korang tak ada perkara baik untuk bercakap lebih baik diam. Komen-komen macam inilah yang berpotensi membawa depresi kepada seseorang.

"Sebagai orang yang pernah muda, pernah buat silap. Kita doakan saja suatu ketika nanti sama-sama kembali pada fitrah. Yang penting ada asas agama, iman memang turun naik. Dia belum matang," tulis mereka.